Accountancy in Leeuwarden

Je kunt letters achter elkaar zetten, maar dan heb je nog geen boek geschreven. Je kunt cijfers optellen, maar dan heb je nog geen volledige boekhouding. Letters en cijfers zijn instrumenten die je zult gebruiken om een verhaal te vertellen, of om de financiële situatie van een onderneming in kaart te brengen. Wanneer het gaat om de administratie, dan is er in de eerste plaats de boekhouder. Dit is een persoon die ervoor zorgt dat de informatie compleet is. Met geavanceerde software en online tools kan dit tegenwoordig voor een groot deel geautomatiseerd worden. En dan is er de accountant, een persoon die vooraf de administratie optimaal kan inrichten en later de boekhouding of jaarstukken kan controleren. Daarnaast is het ook een vertrouwenspersoon waar je als ondernemer op kunt bouwen. Voor accountancy kun je bij OAMKB in Leeuwarden terecht, Erik van der Veen is de lokale accountant die met name diensten uitvoert voor bedrijven binnen het MKB. De cijfers in de boekhouding zijn slechts de bouwstenen voor een succesvolle organisatie.

Op zoek naar een accountant in Leeuwarden die jouw taal spreekt als ondernemer? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met Erik van der Veen, jouw lokale financieel professional van OAMKB.

Een accountant is een adviseur

In tegenstelling tot een boekhouder is accountant een beschermd beroep. Dit betekent dat er een officiële drempel is wat betreft de kennis en expertise. Toch hoeft de drempel naar dit type financiele dienstverlening niet hoog te liggen. OAMKB hanteert een toegankelijke werkwijze om daadkrachtig handelen als onderneming mogelijk te maken, ook binnen het MKB. Want wanneer je de vraag niet kunt stellen, dan zul je ook geen antwoord krijgen. Dit zijn het soort onderwerpen waarvoor je bij Erik van der Veen terecht kunt:

Accountancy OAMKB Leeuwarden

Een accountant binnen het MKB heeft doorgaans een andere rol dan binnen grote bedrijven het geval is. De lijntjes zijn korter, de betrokkenheid ligt hoger. Erik van der Veen leert graag de organisatie kennen, en de ondernemers die hierin actief zijn. Dit betekent soms face-to-face communicatie, en ook veel contact per telefoon, mail of via de cloud. Toegankelijkheid maakt een groot deel uit van het vertrouwen dat je als ondernemer hebt. Wat betreft accountancy bij OAMKB in Leeuwarden staat communicatie op de eerste positie. Want alleen bij een heldere en transparante communicatie en werkwijze kun je als ondernemer met zekerheid een extern financieel professional jouw administratie toevertrouwen.

Informeer direct naar alle mogelijkheden van accountancy bij OAMKB in Leeuwarden.