Accountant in Leeuwarden

Bedrijven binnen het MKB doen hun best om gestroomlijnd te werken binnen alle lagen van de organisatie. Dat houdt je snel, daadkrachtig en je voorkomt overbodige uitgaven. Het personeelsbeleid valt hier ook zeker onder. Dit betekent een kernteam waar je op kunt bouwen, met verder zoveel mogelijk flexibiliteit in de workforce. De regels van de overheid maken dit niet altijd even eenvoudig, toch zijn er altijd wel oplossingen te bedenken. Is het bijvoorbeeld mogelijk om de boekhouder te vervangen met software? Ja, dat is zeker mogelijk. Een goede boekhouding is een kwestie van data verzamelen en verwerken, een aantal objectieve handelingen die grotendeels te automatiseren zijn. Dat geldt niet voor de handelingen die vervolgens plaatsvinden, en daar komt de accountant in Leeuwarden om de hoek kijken. Bij het lokale administratiekantoor van Erik van der Veen kun je terecht voor alle diensten die een accountant mag uitvoeren. Niet op de loonlijst maar gewoon als externe dienstverlener, op basis van transparante tarieven en een uitgebreide kennis van zaken.

Meer weten over de verschillen tussen een boekhouder en een accountant in Leeuwarden? Laat je vrijblijvend informeren door Erik van der Veen van OAMKB.

Wat doet een accountant?

Wil je een boekhouder worden? Dan ben je het direct, er is namelijk geen enkele officiële certificatie voor boekhouders. Dit geldt voor alle vrije beroepen. Vaak zie je belastingadviseurs, die over een zekere accreditatie beschikken en voldoen aan objectieve kwaliteitsregels. Maar ook deze dienstverlening behoort tot de vrije beroepen. Een accountant in Leeuwarden heeft een opleiding afgerond en staat ingeschreven als officieel accountant. Dit zijn professionals die soms ook andere administratieve en fiscale diensten leveren, en daarnaast inzetbaar zijn voor diverse officiële werkzaamheden. Bij OAMKB wordt de toegang tot accountants laagdrempelig gemaakt, met lokale vertegenwoordiging binnen een landelijk netwerk aan financieel professionals. Zo wordt accountancy bereikbaar voor alle ondernemers binnen het MKB.

Accountant in Leeuwarden

De OAMKB formule bestaat uit drie primaire uitgangspunten: Een focus op online werken, lokale bereikbaarheid met administratiekantoren door het hele land én een netwerk aan fiscalisten, accountants en juristen die elkaar versterken. Dit biedt een flink aantal voordelen bij de keuze voor een accountant in Leeuwarden. Denk bijvoorbeeld aan:

Met een OAMKB accountant in Leeuwarden profiteer je van een moderne online werkwijze in combinatie met een persoonlijke aanpak. Maak een afspraak voor meer informatie.