Accountantskantoor Leeuwarden

Een ‘lean’ aanpak als bedrijf is zeker niet alleen geschikt voor ‘magere’ tijden. Grote ondernemingen gaan ten onder omdat ze niet dynamisch kunnen schalen naar de behoefte van de markt. Dit kan soms een tijdelijke terugschaling betekenen, of juist een snelle groei van de onderneming en de bedrijfsactiviteiten. Het helpt om een doordacht plan van aanpak te maken, waarbij je rekening houdt met zowel interne als externe factoren. Toch komen er zaken op het pad van iedere ondernemer die niet te voorzien zijn, bijvoorbeeld wanneer iemand van de directie door omstandigheden uitvalt. Of de boeken blijken niet te kloppen, juist wanneer je bezig bent met een investeringsronde. Gelukkig zijn er veel zaken te voorzien, een bedrijf met een ‘vangnet’ voor onverwachte gebeurtenissen staat sterker ten opzichte van de concurrentie. Met het accountantskantoor Leeuwarden sta je er niet alleen voor. Erik van der Veen gaat verder dan de boekhouding en administratie, en leert jouw bedrijf van binnen en van buiten kennen.

Ontdek hoe laagdrempelig een accountantskantoor in Leeuwarden kan zijn, plan een vrijblijvend adviesgesprek in met Erik van der Veen van OAMKB.

Verschil tussen accountant en andere financiële dienstverleners

Wanneer je niets om handen hebt en een beetje kunt rekenen, dan ligt er een mooie carrière als boekhouder voor je klaar. Boekhouder is nu eenmaal geen beschermd beroep, je kunt er gewoon instappen. Hetzelfde geldt voor belastingadviseur. Accountant is wél een vak waar je de juiste papieren voor nodig hebt. Daarom mag deze financieel professional accountantsverklaringen opstellen en tekenen, en beschikken accountants over kennis die verder gaat dan de financiële administratie. Erik van der Veen biedt met zijn accountantskantoor in Leeuwarden een toegankelijke ingang naar professionele dienstverlening. Zonder het stoffige imago en de uurtje-factuurtje mentaliteit die ondernemers helaas maar al te goed kennen vanuit deze beroepsgroep.

Accountantskantoor Leeuwarden

Als toekomstbestendige dienstverlener werkt Erik van der Veen op basis van de oamkb visie, waarbij online dienstverlening samengaat met een persoonlijke aanpak. Hier zijn vijf redenen om voor het accountantskantoor in Leeuwarden te kiezen:

Online werken is in veel gevallen ideaal. Bepaal zelf het tijdstip, communiceer vanaf iedere locatie ter wereld. Toch wil je graag persoonlijk contact houden met jouw administratiekantoor en accountant. Je hoeft niet te kiezen, informeer naar alle voordelen van accountantskantoor Leeuwarden.

OAMKB is een landelijk netwerk van financieel professionals, met het accountantskantoor in Leeuwarden kun je bouwen op expertise op basis van een persoonlijke aanpak.