Administratie in Leeuwarden

Bouwen aan een bedrijf is net als een steile helling beklimmen tijdens de Tour de France. Je moet er veel tijd en energie in steken, met als resultaat een overwinning aan het einde van de rit. Houd ook rekening met de versnelling wanneer je van diezelfde helling weer naar beneden suist, want juist in die fase loop je kans onderuit te gaan. Je kunt daarbij niet alle obstakels die op je pad verschijnen vooraf zien aankomen, je kunt wél het zicht aanzienlijk vergroten door de administratie in Leeuwarden op orde te brengen. Dit gaat verder dan de boekhouding bijhouden, administratieve processen gaan door de volledige organisatie heen. Erik van der Veen is jouw lokale financieel professional van OAMKB, een landelijk netwerk aan fiscalisten, juristen en accountants met een frisse blik op fiscaliteiten. Daarbij mag een persoonlijke aanpak niet ontbreken. Hoeveel er ook online geregeld kan worden, je kunt rekenen op een lokaal administratiekantoor met een vertrouwd contactpersoon.

Zorg niet alleen voor een goede administratie in Leeuwarden, maar ook in de toekomst. Bespreek het met Erik van der Veen, jouw lokale OAMKB fiscalist.

Rust is net zo belangrijk als inspanning

Rust roest, stilstand is achteruitgang, we kennen allemaal deze uitspraken. Toch is het van groot belang om af en toe een adempauze te nemen, de situatie te overzien en dan door te pakken. In deze 24-uurs economie is dat niet altijd even vanzelfsprekend. Door de tijd te nemen en jouw administratie in Leeuwarden kritisch onder de loep te nemen ontdek je nieuwe mogelijkheden en kansen. Denk aan zaken als:

Administratie in Leeuwarden

Er zijn nog flink wat bedrijven die met dikke mappen losse bonnetjes werken, aan de andere kant zijn er ook organisaties met moderne administratieve pakketten die zo complex zijn dat ze er eigenlijk niet uitkomen. Een goede administratie moet aansluiten op de organisatie, niet andersom. Erik van der Veen kijkt naar de huidige werkwijze, zoekt samen met de klant naar de beste oplossing voor vandaag die ook overeind blijft staan in de komende jaren. Soms betekent dat bonnetjes scannen, soms worden er modules of functies uitgeschakeld die niet relevant zijn. De combinatie van expertise in fiscaliteiten en de persoonlijke aanpak levert een maatwerk systeem op waar je mee verder komt.

Doe meer in minder tijd, maak een afspraak bij het lokale OAMKB administratiekantoor voor een vrijblijvend adviesgesprek.