Bedrijfsadviseur in Leeuwarden

Het verhaal van Steve Jobs, die vanuit een garage is begonnen en met Apple een enorm bedrijf heeft opgebouwd, klinkt inspirerend. Je moet het wel met een korreltje zout nemen want hij zat persoonlijk nooit op zwart zaad, en is ooit uit zijn eigen bedrijf gezet. Bill Gates heeft hem in de jaren negentig uit het slop geholpen. Zo heeft ieder bedrijf een mooi verhaal waar toch ook weer valse noten te horen zijn. Een bedrijf is als een roos. Die is prachtig om te zien en heerlijk om te ruiken, maar let op de stekels die aan de stengel groeien. Erik van der Veen, bedrijfsadviseur in Leeuwarden, kent de verhalen en ziet de unieke mogelijkheden die iedere organisatie te bieden heeft. Daarbij zal hij niet blind zijn voor de uitdagingen die op het pad liggen, en proactief adviseren waar dat nodig is. Omdat hij het bedrijf echt leert kennen, en verder gaat dan de administratie, kun je rekenen op een klankbord waar je echt iets aan hebt. Zo sta je sterker en wordt je geprikkeld … zonder geprikt te worden!

Van niets naar een groot bedrijf bouwen … of andersom? Bepaal wat er écht mogelijk is binnen jouw organisatie met de bedrijfsadviseur in Leeuwarden, plan een afspraak in met Erik van der Veen.

Bloeien of verwelken?

Vanuit welke gedachte is het bedrijf opgericht en waar sta je nu? Dit kan lastig te evalueren zijn wanneer je er zo dicht op zit. Omdat de organisatie zich altijd anders zal ontwikkelen dan je in eerste instantie gedachte had, kun je niet werken volgens een rigide roadmap. Door samen te werken met een externe bedrijfsadviseur in Leeuwarden kun je die frisse blik op de onderneming houden. Daarbij wordt er niet alleen gekeken naar de cijfers en stenen, maar ook zeker naar de potentie van het bedrijf en de mensen die er dagelijks werken. Erik van der Veen kijkt samen met de ondernemer naar dit soort onderwerpen:

Bedrijfsadviseur in Leeuwarden

Advies kan confronterend zijn. Erik van der Veen windt er geen doekjes om, en zal op kritische wijze naar de organisatie kijken en adviseren wat de meest optimale aanpak is. Dit advies is altijd van opbouwende aard, met een bevlogenheid die je niet direct zult verwachten van een externe adviseur. Een klankbord kan heel waardevol zijn wanneer je hiervoor openstaat. Durf jij de confrontatie aan?

Kies voor een bedrijfsadviseur in Leeuwarden die zowel online als offline voor je klaar staat. Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan.