Belastingadviseur in Leeuwarden

Dat een bedrijf met boekhoudsoftware de diensten van een boekhouder grotendeels overbodig kan maken is geen geheim. Dat online de administratie bijhouden ook veel voordelen biedt zal ook niet onbekend zijn. Toch kunnen niet alle fiscaliteiten zomaar worden toevertrouwd aan een algoritme en een softwarebedrijf dat meer verstand heeft van bits en bytes dan van de MKB sector. Gelukkig is er dan de belastingadviseur in Leeuwarden die zowel kennis heeft van online administratieve software als van de ondernemers die er dagelijks mee zullen werken. Belastingadvies is een breed begrip, bij OAMKB betekent dit maatwerk oplossingen die perfect aansluiten op de behoefte binnen de organisatie. Bij het adviseren gaat het niet om de beperkingen die de wetgeving stelt, maar juist de mogelijkheden die de regels bieden. Binnen de lijntjes kleuren kan alleen wanneer je weet waar de grenzen liggen. En daarbij zal Erik van der Veen je helpen.

Omdat ondernemers elkaar begrijpen is het logisch dat je bij een administratiekantoor ook kiest voor een ondernemer. Erik van der Veen behoort tot het landelijke OAMKB netwerk met behoud van een eigen identiteit en kantoor. Maak vrijblijvend kennis met jouw lokale belastingadviseur in Leeuwarden.

Van vragen naar antwoorden

“Information overload”, een begrip dat zeker dankzij de digitale revolutie betekenis heeft gekregen en herkenbaar zal zijn voor veel ondernemers. Nederlanders noemen dit gewoon “door de bomen het bos niet meer zien”. Je bent als ondernemer dagelijks in de weer om het bedrijf draaiende te houden, daarnaast moet je ook voldoen aan de laatste regels en wetten. Dit is nauwelijks bij te benen, gelukkig zal de belastingadviseur in Leeuwarden hierbij uitkomst bieden. Hier zijn vijf voordelen om een externe belastingadviseur in te schakelen:

Online en toch persoonlijk

Bij een OAMKB administratiekantoor sta je nooit voor een gesloten deur. Het is namelijk geen vervanging van een belastingadviseur in Leeuwarden, het voegt juist diverse kanalen toe voor het uitvoeren van fiscaliteiten evenals communicatie tussen klant en adviseur. Welke kanalen je daarbij prefereert mag je zelf kiezen, ook hierbij kan Erik van der Veen je adviseren. Zo profiteer je van alle voordelen die online werken te bieden heeft, met diezelfde persoonlijke aanpak die je mag verwachten van een lokale dienstverlener.

Online werken overbrugt tijd en locatie. Toch blijft er behoefte aan persoonlijk contact met jouw belastingadviseur in Leeuwarden. Informeer direct naar de mogelijkheden.